5 Οκτωβρίου 2022

 

Αγαπητά Μέλη,

 

Επικοινωνούμε μαζί σας για τους επερχόμενους διαγωνισμούς καλλωπιστικών πουλιών και μελωδικών καναρινιών που διοργανώνουμε για το 2022.

 

Θέματα:

 1. Διεξαγωγή 37ης Παγκύπριας   Έκθεσης/Διαγωνισμού
 • Μέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης
 • Διάθεση εκθεσιακών κλουβιών
 • Δήλωση πουλιών για συμμετοχή και κατηγορίες πουλιών για τις οποίες θα διεξαχθεί διαγωνισμός. Όροι και προϋποθέσεις.
 • Παράδοση πουλιών για την έκθεση και άλλες λεπτομέρειες
 • Χορηγοί, Ενοικίαση περιπτέρων

 

 1. Διεξαγωγή 2ου Παγκύπριου Διαγωνισμού καναρινιών φωνής Μαλινουά
 • Μέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης
 • Δήλωση πουλιών για συμμετοχή και κατηγορίες πουλιών για τις οποίες θα διεξαχθεί διαγωνισμός. Όροι και προϋποθέσεις.
 • Παράδοση πουλιών για την έκθεση και άλλες λεπτομέρειες

 

 1. Από κοινού δραστηριότητες
 • Αφίσα
 • Λαχνός
 • Απονομή βραβείων/διπλωμάτων συμμετοχής στην Έκθεση

 

 1. Διεξαγωγή της 37ης Παγκύπριας  Έκθεσης/Διαγωνισμού καλλωπιστικών πτηνών

Η  37η Έκθεση του Σωματείου μας θα πραγματοποιηθεί όπως και πέρσυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυδύναμου κέντρου της κοινότητας Πύργου Λεμεσού.

Στην ιστοσελίδα του Σωματείου μας www.cas.cy υπάρχει ενότητα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ όπου

μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα τρέχοντα θέματα και εξελίξεις που αφορούν τους διαγωνισμούς.

 

 • Μέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης για το κοινό είναι :

 • Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου από τις 16:00 (όπου θα πραγματοποιηθούν και τα εγκαίνια) μέχρι τις 20:00
 • Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 20:00 (όπου θα πραγματοποιηθούν και οι βραβεύσεις και δείπνο σε ταβέρνα στη Λεμεσό για όσους επιθυμούν).
 • Κυριακή 11 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 (όπου θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση των λαχνών της έκθεσης)

Μετά το πέρας του διαγωνισμού θα ακολουθήσει ο απεγκλωβισμός των πουλιών.

 

 

 • Διάθεση εκθεσιακών κλουβιών

Η διάθεση εκθεσιακών κλουβιών έχει ξεκινήσει και μπορείτε να αποταθείτε στο τηλέφωνο του Συνδέσμου 99722788 για να διευθετήσετε την παραγγελία, αποστολή και πληρωμή τους.

Διατίθενται τα προβλεπόμενα λευκά πλαστικά εκθεσιακά κλουβιά στην επιχορηγημένη τιμή των €19 έκαστο και τα μαύρα για γιόκσαιαρ στην επιχορηγημένη τιμή των €20 έκαστο.

Επίσης διατίθενται ξύλινα εκθεσιακά κλουβιά για μικρούς και μεσαίους παπαγάλους στην επιχορηγημένη τιμή των €22 έκαστο.

 

 • Δηλώσεις πουλιών για συμμετοχή στην έκθεση, και κατηγορίες πουλιών που θα διεξαχθούν διαγωνισμοί

Πιο κάτω ακολουθούν μερικές βασικές προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για να μπορεί ο εκτροφέας και το κάθε πουλί να διαγωνισθεί:

Α.            Tα πουλιά που θα διαγωνισθούν πρέπει να φέρουν κλειστό δαχτυλίδι του Σωματείου μας, να είναι εκτροφής 2022. Δεν μπορούν να φέρουν οποιοδήποτε άλλο ή επιπρόσθετο δακτυλίδι.

Β.            Το κλειστό δακτυλίδι που θα έχουν, πρέπει να είναι βάσει του ενδεδειγμένου διαμετρήματος της ράτσας τους.

Γ.             Το πουλί πρέπει να είναι στο προβλεπόμενο εκθεσιακό κλουβί βάσει της ράτσας του και το ίδιο το κλουβί και πουλί πρέπει να είναι πεντακάθαρα και το πουλί υγιέστατο. Το κλουβί δεν μπορεί να φέρει πάνω του οποιαδήποτε διακριτικά, αυτοκόλλητα ή άλλης μορφής σήμανση σε εμφανή σημείο. Το κλουβί μέσα μπορεί να έχει μόνο ένα δοχείο με σπόρους στο ειδικό δοχείο που υπάρχει από τον κατασκευαστή του κλουβιού. Απαγορεύεται να υπάρχει άλλο δοχείο είτε με αυγοτροφή ή οτιδήποτε άλλο. Νερό μόνο σε εξωτερική ποτίστρα μικρού μεγέθους και διάφανου χρώματος για να είναι ευδιάκριτο το πουλί. Απαγορεύεται η χρήση σκευασμάτων στο νερό που αλλοιώνουν τον χρωματισμό του νερού.

Δ.           Το υπόστρωμα στον πάτο του κλουβιού παρέχεται από τον εκτροφέα σε ικανοποιητική ποσότητα. Πουλιά και κλουβιά που δεν πληρούν τα πιο πάνω θα αποκλείονται από τον διαγωνισμό χωρίς άλλη προειδοποίηση.

Ε.           Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Μέλη που έχουν εξοφλήσει την ετήσια συνδρομή του 2022 και έχουν καταβάλει το κόστος εγγραφής και συμμετοχής μέχρι την ημέρα εγκλωβισμού των πτηνών.

Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε όλα τα Μέλη μας ότι και φέτος θα επιτρέπεται η συμμετοχή πουλιών που φέρουν δακτυλίδι αλλού εκτροφέα όπως και με αριθμό δακτυλιδιού 500 με την προϋπόθεση ότι τα δακτυλίδια φέρουν τα αρχικά CAS και είναι αυθεντικό δακτυλίδι του Συλλόγου μας.

Απλά για αποφυγή δυσάρεστων παρεξηγήσεων ζητάμε την ενυπόγραφη συγκατάθεση του αρχικού εκτροφέα προς το Μέλος που θα δηλώσει τα συγκεκριμένα πουλιά για τον διαγωνισμό. Το έντυπο ενυπόγραφής συγκατάθεσης βρίσκεται στην ιστοσελίδας μας στην ενότητα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ.

ΣΤ.         Το Διοικητικό Συμβούλιο διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει βράβευση πτηνού αν διαπιστωθεί οποτεδήποτε ότι δεν πληρεί/πληρούσε οποιονδήποτε κανονισμό ή προϋπόθεση. Το Σωματείο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν ζημιά ή απώλεια υποστεί συμμετέχοντας. Το Σωματείο θα εξασφαλίσει φρουρό ασφαλείας κατά τις ώρες που η έκθεση θα παραμένει κλειστή.

 1.         Το κόστος εγγραφής ανά εκτροφέα για συμμετοχή στην έκθεση/διαγωνισμό είναι €5 και το κόστος συμμετοχής ανά πτηνό είναι €1.

 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις πιο κάτω κατηγορίες και το πρώτο κάθε κατηγορίας θα βραβευθεί με μεγάλο τρόπαιο CHAMPION:

D=καναρίνια χρώματος (2 βραβεία για lipochrome, melanistic)

E=καναρίνια τύπου και εμφάνισης

F=Εξωτικά(φίντσιες) (μέχρι 2 ετών)

G= πουλιά ευρωπαϊκής πανίδας (με κλειστό δακτυλίδι του προβλεπόμενου διαμετρήματος και μέχρι 2 ετών)

H= υβρίδια (μούλοι και μόνο όσα είδη προβλέπονται από την COM) (μέχρι 2 ετών)

*Μια κατηγορία I,J,K,L & M

I=Παπαγαλάκια-Budgerigars (μέχρι 2 ετών)

J=Αγαπόρνιθες-Lovebirds(μέχρι 2 ετών)

K=Παπαγαλοειδή Αυστραλίας(μέχρι 5 ετών)

L= Παπαγαλοειδή Ασίας και Αφρικής(μέχρι 5 ετών)

M=  Παπαγαλοειδή Αμερικής(μέχρι 3 ετών)

*Διαγωνισμός/κρίση θα διεξαχθεί αν υπάρχει αξιόλογος αριθμός συμμετοχών.

 

Επίσης θα βραβευθεί ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥΛΙ ΕΚΘΕΣΗΣ με το BEST IN SHOW.

 

Από φέτος, για μεγαλύτερη ευκολία και πρακτικότητα εγκαινιάζουμε ένα νέο τρόπο υποβολής της δήλωσης των πουλιών που θα διαγωνισθούν. Μπορείτε μέσω της ιστοσελίδας μας www.cas.cy να υποβάλετε όλα τα πουλιά σας που θα διαγωνισθούν. Μπείτε στην κατηγορία ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ θα βρείτε υποκατηγορία ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥΛΙΩΝ. Εκεί υπάρχει ηλεκτρονικό φόρμα δήλωσης όπως ακριβώς και αυτό που εσωκλείετε στην επιστολή αυτή την οποία μπορείτε να την συμπληρώσετε και να την υποβάλετε άμεσα και απλά για γίνει η πληρωμή του ανάλογου ποσού μέσω τράπεζας.

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ:

Μονά/Τετράδες: Δηλώστε αν το συγκεκριμένο πουλί διαγωνίζεται σαν μονό ή τετράδα. Στην περίπτωση τετράδας, δηλώστε τα τέσσερα πουλιά το ένα κάτω από το άλλο συνεχόμενα.

Ονομασία-Φύλο: Δηλώστε την ράτσα του πουλιού και αν πρόκειται για διμορφικό, το φύλο του.

Δακτυλίδι: Δηλώστε τον αύξων αριθμό δακτυλιδιού του πουλιού.

Χρονολογία: Δηλώστε το έτος γέννησης του πουλιού που αναγράφεται στο δακτυλίδι.

Κατηγορία: Δηλώστε την κατηγορία του πουλιού βάσει του πίνακα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας στην κατηγορία ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ.

 

Επίσης επισυνάπτεται στην επιστολή το  ίδιο έντυπο δήλωσης πουλιών για όσους δεν θα ήθελαν να το κάνουν ηλεκτρονικά (Ισχύει ίδιο έντυπο για τα καλλωπιστικά πουλιά και για τα καναρίνια Μαλινουά).

 

Η τελευταία ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής πουλιών είναι στις 19 Νοεμβρίου 2022 στο email του Σωματείου cas@cas.cy ή στέλνοντας φωτογραφία του εντύπου συμμετοχής με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του Σωματείου στο facebook ή μέσω vyber στο τηλέφωνο 99666025.

Απαραίτητη προϋπόθεση η προπληρωμή του ποσού που αντιστοιχεί στο κάθε έντυπο συμμετοχής πουλιών και αποστολή του αποδεικτικού μαζί με το έντυπο συμμετοχής.

 

 • Εγκλωβισμός πουλιών στην έκθεση και άλλες λεπτομέρειες

Όλοι οι συμμετέχοντες ανεξαρτήτου επαρχίας θα πρέπει να παραδώσουν τα πουλιά που θα δηλώσουν για τον διαγωνισμό ή και την έκθεση την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου το απόγευμα από τις 16:00 μέχρι τις 20:00 στον χώρο διεξαγωγής της έκθεσης. Αυτό είναι σημαντικό για να μπορέσουν οι κριτές νωρίς το πρωί της επομένης να ξεκινήσουν την κρίση των πουλιών. Καμία εξαίρεση δεν θα γίνει και παρακαλούμε όπως όλα τα Μέλη συμμορφωθούν.

Σημαντική λεπτομέρεια: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ, ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΚΛΟΥΒΙ  Ή ΠΟΥΛΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΑΥΤΗΣ.

Παράκληση του Διοικητικού Συμβουλίου προς όλα τα Μέλη μας όπως δηλώσουν την πρόθεση τους να βοηθήσουν στο στήσιμο της έκθεσης στις 6 Δεκεμβρίου η ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυδύναμου κέντρου της κοινότητας Πύργου Λεμεσού. Όπως και κατά την διάρκεια της κρίσης των πουλιών στις 8 και 9 Δεκεμβρίου και κατά την διάρκεια της έκθεσης για την φροντίδα των πουλιών και το ξεστήσιμο της έκθεσης.

Η έκθεση-διαγωνισμός όπως γνωρίζετε διοργανώνεται κάθε χρόνο σε εθελοντική βάση και η βοήθεια όλων είναι απαραίτητη. Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο του Συνδέσμου 99722788 για δηλώσεις και λεπτομέρειες. Η βοήθεια σας είναι αναγκαία.

 

 • Χορηγοί, Ενοικίαση περιπτέρων

Η συμβολή όσων μπορούν να εξασφαλίσουν δώρα αλλά και όλων των Μελών για την πώληση λαχνών προς ενίσχυση του ταμείου μας είναι πολύτιμη.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα διαθέσουμε προς ενοικίαση χώρο για τέσσερα(4) συνολικά περίπτερα ίδιου περίπου εμβαδού με κόστος ενοικίασης €120 ανά περίπτερο.

Λόγω της νέας νομοθεσίας περί ευημερίας των ζώων που ισχύει ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διάθεση οποιαδήποτε ζωντανού κατά την διάρκεια της διοργάνωσης ή η έκθεση οποιαδήποτε ζωντανού εκτός των εκθεμάτων της διοργάνωσης. Αν υπάρξει άλλη γραπτή οδηγία από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες που να το επιτρέπει τότε με χαράς θα την υιοθετήσουμε.

Κάθε επιχείρηση ή ιδιώτης που θα ενοικιάσει περίπτερο θα του ζητηθεί να υπογράψει συμφωνητικό έγγραφο και να προπληρώσει το σχετικό κόστος.

 

Επίσης πέραν της ενοικίασης χώρου, μπορείτε να ενισχύσετε την προσπάθεια μας με τους ακόλουθους τρόπους:

 1. ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ-Μπορείτε να προβάλετε την επιχείρηση σας ως ‘’Μέγα Χορηγός’’ προβάλλοντας το λογότυπο σας σε αυτοκόλλητη ετικέτα (sticker) στην αρίθμηση που θα τοποθετηθεί σε όλα τα κλουβιά διαγωνισμού. Το κόστος ανέρχεται στα €300.
 2. ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ-Μπορείτε να προβάλετε την επιχείρηση σας τοποθετώντας το λογότυπο σας στα κύπελλα που θα απονεμηθούν στους νικητές. Το κόστος ανέρχεται στα €200.
 3. Banner ή roll-up banner 2×1 μέτρα-Μπορείτε να τοποθετήσετε οποιασδήποτε μορφής banner επιθυμείτε στην αίθουσα διεξαγωγής του διαγωνισμού διαστάσεων 2×1 μέτρου περίπου. Το κόστος ανέρχεται στα €50 ανά banner ή roll-up banner.

 

 1. Διεξαγωγή του Παγκύπριου Διαγωνισμού καναρινιών φωνής Μαλινουά

Ο 2ος διαγωνισμός καναρινιών φωνής Μαλινουά του Σωματείου μας θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Μέσα Γειτονιάς

Στην ιστοσελίδα του Σωματείου μας www.cas.cy υπάρχει η ενότητα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ όπου

μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα τα τρέχοντα θέματα και εξελίξεις που αφορούν τους διαγωνισμούς.

 • Μέρες και ώρες λειτουργίας του διαγωνισμού:

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης για το κοινό είναι:

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου από τις 08:30 μέχρι τις 18:00

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από τις 08:30 μέχρι τις 17:00

Μετά το πέρας του διαγωνισμού θα ακολουθήσει ο απεγκλωβισμός των πουλιών.

 

 • Δηλώσεις πουλιών για συμμετοχή στον διαγωνισμό και κατηγορίες πουλιών που θα διεξαχθούν διαγωνισμοί

Επισυνάπτεται το έντυπο δήλωσης πουλιών που είναι ίδιο και για τα καλλωπιστικά πουλιά και για τα καναρίνια Μαλινουά.

Πιο κάτω ακολουθούν μερικές βασικές προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούνται για να μπορεί ο εκτροφέας και το κάθε πουλί να διαγωνισθεί:

Α.            Tα πουλιά που θα διαγωνισθούν πρέπει να φέρουν κλειστό δαχτυλίδι και να είναι εκτροφής 2022.

Β.            Το κλειστό δακτυλίδι που θα έχουν, πρέπει να είναι βάσει του ενδεδειγμένου διαμετρήματος της ράτσας του.

Γ.             Το πουλί πρέπει να είναι στο προβλεπόμενο εκθεσιακό κλουβί βάσει της ράτσας του και το ίδιο το κλουβί και πουλί πρέπει να είναι πεντακάθαρα και το πουλί υγιέστατο. Το κλουβί δεν μπορεί να φέρει πάνω του οποιαδήποτε διακριτικά, αυτοκόλλητα ή άλλης μορφής σήμανση. Το κλουβί μέσα μπορεί να έχει μόνο ένα δοχείο με σπόρους ή στο ειδικό δοχείο που υπάρχει από τον κατασκευαστή του κλουβιού. Απαγορεύεται να υπάρχει άλλο δοχείο είτε με αυγοτροφή ή οτιδήποτε άλλο. Νερό μόνο σε εξωτερική ποτίστρα μικρού μεγέθους και διάφανου χρώματος για να είναι ευδιάκριτο το πουλί. Απαγορεύεται η χρήση σκευασμάτων στο νερό που αλλοιώνουν τον χρωματισμό του νερού.

Δ.              Το υπόστρωμα στον πάτο του κλουβιού παρέχεται από τον εκτροφέα σε ικανοποιητική ποσότητα. Πουλιά και κλουβιά που δεν πληρούν τα πιο πάνω θα αποκλείονται από τον διαγωνισμό χωρίς άλλη προειδοποίηση.

Ε.              Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Μέλη που έχουν εξοφλήσει την ετήσια συνδρομή του 2022 και έχουν καταβάλει το κόστος εγγραφής και συμμετοχής μέχρι την ημέρα εγκλωβισμού των πτηνών.

ΣΤ.            Το Διοικητικό Συμβούλιο διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει βράβευση πτηνού αν διαπιστωθεί οποτεδήποτε ότι δεν πληρεί/πληρούσε οποιονδήποτε κανονισμό ή προϋπόθεση. Το Σωματείο δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν ζημιά ή απώλεια υποστεί συμμετέχοντας. Το Σωματείο θα εξασφαλίσει φρουρό ασφαλείας κατά τις ώρες που η έκθεση θα παραμένει κλειστή.

 1. Το κόστος εγγραφής ανά εκτροφέα για συμμετοχή στην έκθεση/διαγωνισμό είναι €5 και το κόστος συμμετοχής ανά πτηνό είναι €1. Το κόστος συμμετοχής θα πρέπει να καταβληθεί και για οποιοδήποτε πουλί επιθυμεί ο εκτροφέας να κριθεί χωρίς να συμμετέχει στον διαγωνισμό.

 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις κατηγορίες:

 1. Τετράδα
 2. Μονά
 3. “Best klock”
 4. “Best Malinois”

 

Από φέτος, για μεγαλύτερη ευκολία και πρακτικότητα εγκαινιάζουμε ένα νέο τρόπο υποβολής της δήλωσης των πουλιών που θα διαγωνισθούν. Μπορείτε μέσω της ιστοσελίδας μας www.cas.cy να υποβάλετε όλα τα πουλιά σας που θα διαγωνισθούν. Μπείτε στην κατηγορία ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ θα βρείτε υποκατηγορία ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥΛΙΩΝ. Εκεί υπάρχει ηλεκτρονικό φόρμα δήλωσης όπως ακριβώς και αυτό που εσωκλείετε στην επιστολή αυτή την οποία μπορείτε να την συμπληρώσετε και να την υποβάλετε άμεσα και απλά για γίνει η πληρωμή του ανάλογου ποσού μέσω τράπεζας.

 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ:

Μονά/Τετράδες: Δηλώστε αν το συγκεκριμένο πουλί διαγωνίζεται σαν μονό ή τετράδα. Στην περίπτωση τετράδας, δηλώστε τα τέσσερα πουλιά το ένα κάτω από το άλλο συνεχόμενα.

Ονομασία-Φύλο: Δηλώστε την ράτσα του πουλιού και αν πρόκειται για διμορφικό, το φύλο του.

Δακτυλίδι: Δηλώστε τον αύξων αριθμό δακτυλιδιού του πουλιού.

Χρονολογία: Δηλώστε το έτος γέννησης του πουλιού που αναγράφεται στο δακτυλίδι.

Κατηγορία: Δηλώστε την κατηγορία του πουλιού βάσει του πίνακα που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας στην κατηγορία ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ.

 

Επίσης επισυνάπτεται στην επιστολή το  ίδιο έντυπο δήλωσης πουλιών για όσους δεν θα ήθελαν να το κάνουν ηλεκτρονικά (Ισχύει ίδιο έντυπο για τα καλλωπιστικά πουλιά και για τα καναρίνια Μαλινουά).

Η τελευταία ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής πουλιών είναι στις 1 Δεκεμβρίου 2022 στο email του Σωματείου cas@cas.cy ή στέλνοντας φωτογραφία του εντύπου συμμετοχής με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του Σωματείου στο facebook ή μέσω vIber στο τηλέφωνο 99666025.

Απαραίτητη προϋπόθεση η προπληρωμή του ποσού που αντιστοιχεί στο κάθε έντυπο συμμετοχής πουλιών και αποστολή του αποδεικτικού μαζί με το έντυπο συμμετοχής.

Το κόστος συμμετοχής στον διαγωνισμό είναι €5 ανά εκτροφέα και €1 ανά πουλί που δηλώνετε.

 

 • Εγκλωβισμός πουλιών διαγωνισμού και άλλες λεπτομέρειες

Όλοι οι συμμετέχοντες ανεξαρτήτου επαρχίας θα πρέπει να παραδώσουν τα πουλιά που θα δηλωθούν για τον διαγωνισμό την Πέμπτη  8 Δεκεμβρίου από τις 14:00 μέχρι τις 18:00 στον χώρο διεξαγωγής της έκθεσης. Παρακαλούμε όπως όλα τα Μέλη συμμορφωθούν.

 

 • Χορηγοί

Η συμβολή όσων μπορούν να εξασφαλίσουν δώρα αλλά και όλων των Μελών για την πώληση  λαχνών προς ενίσχυση του ταμείου μας είναι πολύτιμη.

 • ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ-Μπορείτε να προβάλετε την επιχείρηση σας ως ‘’Μέγα Χορηγός’’ προβάλλοντας το λογότυπο σας σε αυτοκόλλητη ετικέτα (sticker) στην αρίθμηση που θα τοποθετηθεί σε όλα τα κλουβιά διαγωνισμού. Το κόστος ανέρχεται στα €300.
 • ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΥΠΕΛΛΩΝ-Μπορείτε να προβάλετε την επιχείρηση σας τοποθετώντας το λογότυπο σας στα κύπελλα που θα απονεμηθούν στους νικητές. Το κόστος ανέρχεται στα €200.
 • Banner ή roll-up banner 2×1 μέτρα-Μπορείτε να τοποθετήσετε οποιασδήποτε μορφής banner επιθυμείτε στην αίθουσα διεξαγωγής του διαγωνισμού διαστάσεων 2×1 μέτρου περίπου. Το κόστος ανέρχεται στα €50 ανά banner ή roll-up banner.

 

 1. Από κοινού δραστηριότητες
 • Αφίσα διαγωνισμών-διαφήμιση

Η αφίσα που θα κυκλοφορήσει επ’ ευκαιρία των δύο διαγωνισμών θα είναι κοινή και θα αναρτηθεί σε πολλά καταστήματα κατοικιδίων σε όλη την Κύπρο για ενημέρωση του κοινού για τους επερχόμενους διαγωνισμούς. Μπορείτε να διαφημίσετε στην αφίσα τοποθετώντας το λογότυπο της επιχείρησης σας. Το κόστος ανέρχεται στα €80

 

 • Λαχνός

Θα κυκλοφορήσει λαχνός επ’ ευκαιρία της έκθεσης και παρακαλούνται όσοι φίλοι και Μέλη του Σωματείου επιθυμούν να παραχωρήσουν δώρα(εκτός από πουλιά) για τον σκοπό αυτό.

 

 • Απονομή βραβείων/διπλωμάτων συμμετοχής στους διαγωνισμούς

Θα απονεμηθεί τιμητικό δίπλωμα σε όλους τους συμμετέχοντες στους διαγωνισμούς μας και η τελετή απονομής μαζί με τις βραβεύσεις θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 18:00μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων πολυδύναμου κέντρου της κοινότητας Πύργου Λεμεσού.

Θα ακολουθήσει δείπνο στην ταβέρνα “Η αυλή του μεζέ” στον Πύργο Λεμεσού για να περάσουμε μια όμορφη βραδιά με καλό φαγητό και άφθονο γέλιο.

 

Κλείνοντας θα θέλαμε να παρακαλέσουμε για τη βοήθεια και συνεργασία όλων για δύο όμορφες και ευπρεπή διοργανώσεις.

 

 

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

fb-share-icon
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την χρήση των cookies. περισσότερες πληροφορίες

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close